Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Έρχονται οι πρώτες εκλογές του "Καλλικράτη


   Έρχονται οι πρώτες εκλογές του "Καλλικράτη". Τα ψηφοδέλτια "κλείνουν" σήμερα στις 00:00. Από αύριο θα αρχίσει πιο δυνατά η ψηφοθηρία. 
Όλοι πιστεύουμε ότι με τον "Καλλικράτη" θα γλιτώσουμε από την . . . “βδέλλα” που λέγετε Πλαταριά και λοιπά χωριά.
   Τα χειρότερα έρχονται διότι . .  με τον "Καποδίστρια" τα Σύβοτα "έτρεφαν" άλλα 5 πεινασμένα στόματα. Τώρα με τον "Καλλικράτη" . . . εμείς και η Πέρδικα (λόγο τουρισμού) θα "τρέφουμε" την μισή Θεσπρωτία γιατί τα άλλα χωριά και η Ηγουμενίτσα από που έχουν έσοδα???? Έχουν η Ηγουμενίτσα, ο Παραπόταμος, το Καστρί, το Μαργαρίτι κ.α. βιομηχανία? Γεωργία? Από πού βγάζουν???? Από ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
   Τώρα από “Ο μήνας που τρέφει τους 11” θα γίνουμε “Ο μήνας που τρέφει τους Μύριους”.
   Το μονό που μας σώζει είναι να καταλάβουν, όποιος εκλεγεί δήμαρχος και οι γύρο του, ότι από τον Τουρισμό των Συβότων ζει σχεδόν όλος ο Νομός. Θα πρέπει να στηρίξουν τον Τουρισμό και κατ’ επέκταση τα Σύβοτα.
   Το Μέλλον θα δήξει. Ως τώρα στα Σύβοτα λέμε “κάθε πέρσι και καλύτερα“ για όλα τα θέματα. Μας “γονάτισε” και μας έφερε χρόνια πίσω ο "Καποδίστριας", ο "Καλλικράτης" ??????



Υ.Γ. : Οι Κυβερνόντες, με τις συνενώσεις, ξεφτίλισαν την μνήμη του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδος, Καποδίστρια. Τώρα θα ξεφτιλίσουν την μνήμη του αρχαίου αρχιτέκτονα, που έχτισε τον Παρθενώνα, Καλλικράτη.

Κείμενα:Mourtioths

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου