Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Περιπολικά και μοτοσικλέτες μέσω του ΕΣΠΑ


Ανάσα για την τοπική αστυνομία αναμένεται να αποτελέσει η χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ της προμήθειας οχημάτων και μοτοσικλετών. Όπως είναι γνωστό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα οχήματα της ΕΛΑΣ είναι πολλά και ορισμένες φορές, εξ αιτίας της οικονομικής κατάστασης, μένουν ακινητοποιημένα.
Η ένταξη πάντως στο ΕΣΠΑ της σχετικής πράξης, που ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου σίγουρα θα δώσει εν μέρει λύση στα προβλήματα που υπάρχουν.

Συγκεκριμένα, με έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη εκφράζεται η σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για τις πράξεις: «Προμήθεια Αστυνομικών οχημάτων (τεμ. 28)», προϋπολογισμού 485.261,56 ευρώ, και «Δίκυκλων μοτοσικλετών (υπηρεσιακού χρωματισμού και ελεύθερου σχηματισμού, τεμ. 17)», προϋπολογισμού 152.973,65 ευρώ. Οι προμήθειες εντάσσονται στην πράξη «Εξοπλισμός Υπηρεσιών Τροχαίας για την παροχή οδικής ασφάλειας του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Ηπείρου». Φορέας υλοποίησης είναι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη / Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου