Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μήνυμα Δηλαβέρη Αναστάσιου-Νομαρχιακού Συμβούλου Θεσπρωτίας και υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου!!!

Η νέα ενισχυμένη μορφή αυτοδιοίκησης αποτελεί μια πραγματικότητα μπροστά στην οποία καλούμαστε όλοι οι πολίτες με ωριμότητα, συνέπεια και συνέχεια να δραστηριοποιηθούμε για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων των συμπολιτών μας. 

Η μακρόχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά καθώς και η επιτυχημένη πρόσφατη θητεία μου από τη θέση του Νομαρχιακού συμβούλου Θεσπρωτίας αποτέλεσε καθοριστικό κριτήριο στην απόφασή μου να ανταποκριθώ θετικά στην πρόταση του επικεφαλής για τη διεκδίκηση της αιρετής περιφέρειας κ. Καχριμάνη Αλέξανδρου. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Νομάρχη Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακα Βασίλειο, για την άριστη συνεργασία μας κατά την νομαρχιακή του θητεία και να του ευχηθώ μια νικηφόρα εκλογική μάχη για τη δήμο Ηγουμενίτσας. 

Ως υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος θέτω στη διάθεση και την κρίση των πολιτών την συνεπή, συνεχή και απρόσκοπτη ενασχόλησή μου με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών αλλά και τις μεγάλες αποφάσεις του τόπου μας. 

Καλώ όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις διαδικασίες και να δώσουν στην ψήφο τους δραστική και ουσιαστική μορφή και πραγματικότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου