Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΕΜΟΣ (;) ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ!

Άκουσα πως ο Δήμαρχος έχει παράπονα από την εθελοντική ομάδα των Συβότων, τους γνωστούς Συβοτίστας, που για τη δράση τους, εισπράττουν καθημερινά τον πανελλήνιο θαυμασμό.
Υποστηρίζει, λένε, πως οι εθελοντές αυτοί κάνουν πόλεμο, στο Δήμαρχο!
Αν είναι δυνατόν!
Οι ΣΥΒΟΤΙΣΤΑΣ, από τη μεριά τους υποστηρίζουν ότι πιέζουν τη Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην μοναδική τουριστική περιοχή του Δήμου (μήπως και αυτή συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια κάποιων, για …εργοστασιοποίηση των παραλιών και ακτών της;) σε θέ ματα όπως είναι οι λακκούβες και η αποκομιδή σκουπιδιών .
Δηλώνουν δε πως ΕΘΕΛΟ ΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ είναι, που βοηθάει την Δημοτική Αρχή, στα διοικητικά όρια του χωριού τους και όχι Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.
Ούτε οικονομικά εύρωστοι είναι, αλλά όταν απαιτείται, τα μέλη της διαθέτουν τον δικό τους οβολό, για τη δράση τους.
Θα περίμεναν από τον Δήμαρχο, συμπαράσταση και δημόσια και έμπρακτη και ηθική αναγνώριση και ικανοποίηση, αντί …πολέμου.
Τι να πω;
Αυτή είναι η Ελλάδα!
Η φράση αυτή τα καλύπτει όλα.
Πού είσαι Σημίτη του ΜΑΚΕΤΟ!


ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

1 σχόλιο:

  1. δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ που την δουλειά του δήμου και του κράτους με όλους τους φόρους δημοτικούς και κρατικούς που πληρώνουμε δεν έχουμε ούτε τα βασικά στα Σύβοτα ΝΕΡΟ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΤΑ , ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗ , εμείς που είμαστε μόνο επιχειρήσεις που δίνουμε όλο το χρόνο λεφτά στο κράτος χωρίς ελείματα και χρέη ο πρωήν δήμο Συβότων και τώρα μας λέτε δεν υπάρχουν λεφτά να τα βρείτε από αυτούς που κάνουν τις προηγούμενες διαχείρίσεις από αυτούς που κυκολοφορούν ελέυθεροι ενώ θα έπρεπε να λογοδοτούν κάθε μέρα. Τα περιθώρια τελέιωνουν και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλώρά ο κόσμος πλέον ξύπνησε γι αυτό στρωθείτε στη δουλειά και κάντε έργο και αφήστε τις φτηνοδικαιολογίες δεν έχουμε μηχανήματα , εργάτες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

    ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!!!

    Καραγιάννης Παναγιώτης
    Ξενοδόχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή