Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Κατ’ αρχή εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε Τουριστική Επιχειρηματική Αποστολή στο Βελιγράδι τον Ιανουάριο 2013


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, συνεχίζοντας την στοχευμένη προσπάθεια προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος του νομού μας στην Βαλκανική, και μετά την πολύ πετυχημένη διοργάνωση στην Σόφια Βουλγαρίας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας προετοιμάζει την διοργάνωση νέας Τουριστικής Επιχειρηματικής Αποστολής στο Βελιγράδι Σερβίας, τον Ιανουάριο του 2013. 

Στόχος της αποστολής είναι η προβολή του νομού μας ως τουριστικός προορισμός, εκμεταλλευόμενοι την λειτουργία της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, την προσέλκυση επισκεπτών και σύναψη συνεργασιών για την φιλοξενία τουριστών στο νομό μας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου. 

Καλούνται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία κλπ, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω αποστολή να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους δηλώνοντας τα στοιχεία των συμμετεχόντων, στο email MITROA2@E-THESPROTIAS.GR ή στο fax της υπηρεσίας 26650-29489. 

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας προτίθεται να καλύψει αποκλειστικά το κόστος μετάβασης και επιστροφής και τις δαπάνες της αίθουσας όπου θα διενεργηθεί η συνάντηση. 

Οι συμμετέχοντες θα αναλάβουν το κόστος διαμονής τους και διατροφής. 

Η ακριβής ημερομηνία της αποστολής, οι ημέρες που θα απαιτηθούν και το κόστος διαμονής, θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερο μήνυμα στις αρχές Δεκεμβρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου