Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Η Αστυνομία στην Ηγουμενίτσα ψάχνει να εντοπίσει και να συλλάβει το δήμαρχο της πόλης!


Σήμα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δημάρχου Ηγουμενίτσας, Γιώργου Κάτσινου, έχει στα χέρια της η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, η οποία από χθες το βράδυ τον αναζητά εντός και εκτός της πόλης, προκειμένου να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. 
Όπως ήταν φυσικό, ο δήμαρχος κρύβεται προκειμένου να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου, όμως λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων στην Ηγουμενίτσα, αρχίζει να παίρνει αντί για αυτοδιοικητικά, αστυνομικά και δικαστικά χαρακτηριστικά! 
Αντί λοιπόν ο κ. Κάτσινος να αφήσει την αστυνομία της περιοχής να ασχολείται απερίσκεπτη με την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και τις εισαγωγές ναρκωτικών ουσιών που μαφιόζικα κυκλώματα επιχειρούν να εισάγουν από τη γειτονική Αλβανία, με τη μήνυση που κατέθεσε χθες το απόγευμα κατά γνωστού δημοσιογράφου της Ηγουμενίτσας αλλά και τη μήνυση που κατέθεσε ο τελευταίος κατά του δημάρχου, έχει σηκώσει στο πόδι την ΕΛ.ΑΣ. που πλέον μετά την πρώτη σύλληψη, αναζητά και τον ίδιο για να τον οδηγήσει στο αυτόφωρο! 
Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις στη πόλη της Ηγουμενίτσας, όπου επειγόντως αναζητείται σοβαρότητα. 
Ο δήμαρχος κατηγορεί τον δημοσιογράφο ότι είναι ο διαχειριστής του ιστολογίου 892fm.blogspot.com όπου αναρτήθηκε -συκοφαντικό κατά τον ίδιο- σε βάρος του δημοσίευμα. 
Ο δημοσιογράφος από την άλλη όχι μόνο αρνείται ότι έχει σχέση με το συγκεκριμένο ιστολόγιο αλλά καταθέτοντας μήνυση κατά του δημάρχου για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, ζητά από τον ίδιο να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τα οποία διαθέτει και βάσει των οποίων τον ταυτοποιεί ως... "δράστη!" 
Η ελληνική νομοθεσία για τα ιστολόγια τα οποία φιλοξενούνται στον server της Google, η οποία εδρεύει στην πολιτεία της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, διασφαλίζει την ανωνυμία, βάσει της οποία σε μια διαδικτυακή κοινότητα ανοιχτού τύπου (μέσα κοινωνικής δικτύωσης-social media), ο κάθε πολίτης-αναγνώστης, μπορεί να καταθέσει ελεύθερα τη δική του προσωπική άποψη. 
Στοιχεία ταυτοποίησης δεν είναι δυνατό να υπάρξουν, αφού τα πάντα κινούνται σε πλαίσιο ανωνυμίας και εφόσον ο δημοσιογράφος αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή του στο συγκεκριμένο ιστολόγιο, πέφτει στο δήμαρχο Ηγουμενίτσας το βάρος να αποδείξει τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του! 
Κλείνοντας να αναφέρουμε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, επειδή το θέμα της σύλληψής του πήρε πανελλαδική έκταση, εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να καταθέσει σε βάρος του δημάρχου και αγωγή αποζημίωσης, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου