Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Έκκληση για βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής


Με αφορμή την Εθνική Τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές ο Δήμος Ηγουμενίτσας κάνει έκκληση βοήθειας ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και να διατεθούν στους πυρόπληκτους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν.

Στις πληγείσες περιοχές υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.α).

Ας δείξουμε εμπράκτως την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας με ολόπλευρη και άμεση βοήθεια σε όσους έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας και στο Δημαρχείο.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

· Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ηγουμενίτσας: 26650 21438

· Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ηγουμενίτσας: 26650 24245

· Δημαρχείο: 2665 3 61101

Επίσης:


Οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας και των ευρύτερων περιοχών μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στο κατάστημα Μαϊστράλι Δρεπάνου για να σταλούν το συντομότερο δυνατόν στους πληγέντες της Κινέτας! 

Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη! 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!


Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσπρωτίας:

Με αφορμή την Εθνική Τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ κάνει έκκληση βοήθειας ώστε να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης και να διατεθούν στους πυρόπληκτους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν.

Στις πληγείσες περιοχές υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.α).

Ας δείξουμε εμπράκτως την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους θα γίνεται στο γραφείο της ΕΝΩΣΗΣ μας στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου