Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Άτυπο ντιμπεϊτ στις λάσπες μεταξύ Αλ. Καχριμάνη και Β. Αργύρη

Με φόντο τις περιοχές του λεκανοπεδίου των Ιωαννίνων που έχουν πληγεί από τις έντονες βροχοπτώσεις του τελευταίου διημέρου, συνεχίστηκε χθες η προεκλογική κόντρα των υποψηφίων Περιφερειαρχών Αλέξανδρου Καχριμάνη και Βαγγέλη Αργύρη. Οι δύο υποψήφιοι από τη στιγμή που δεν έγινε εφικτή μία τηλεμαχία με πραγματικούς όρους, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην περιοχή του Σταυρακίου, λίγα μέτρα απόσταση από το μνημείο των εκτελεσθέντων και της Ευτυχίας Πρίντζου. Τα τηλεοπτικά συνεργεία των τοπικών μέσων βρέθηκαν στο σημείο, όπου σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη ξεκίνησε η δημιουργία των πλημμυρικών φαινομένων και συγκεκριμένα εξαιτίας της μικρής διατομής του τεχνικού που περνά κάτω από το τμήμα του βοηθητικού δρόμου της παράκαμψης.
Επιτόπου βρέθηκε και ο ανθυποψήφιος Βαγγέλης Αργύρης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Παπαβρανούση και απευθυνόμενος στον κ. Καχριμάνη ζήτησε να πληροφορηθεί την αιτία των πλημμυρικών φαινομένων, όπως επίσης και τις ευθύνες της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Καχριμάνης έδωσε απαντήσεις, ο κ. Αργύρης επανήλθε με νέες ερωτήσεις και η ενδιαφέρουσα στιχομυθία που καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες ολοκληρώθηκε μέσα σε ιδιαίτερη ένταση με τον κ. Αργύρη να κατηγορεί τον κ. Καχριμάνη για μικροεξυπηρετήσεις και ρουσφέτια και τον δεύτερο να απαντά στον ίδιο τόνο.





                           ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου