Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Εθελοντική Ομάδα (Sivotistas)

Ποιοι είμαστε

Είμαστε…
Μια ανοιχτή ομάδα πολιτών που αγαπάμε τα Σύβοτα και πιστεύουμε ότι ο κάθε πολίτης ξεχωριστά, αλλά κι όλοι μαζί, μπορούμε να βρούμε κανάλια συμμετοχής και να παρέμβουμε με πράξεις στις υποθέσεις του χωριού μας.


Για μας τα Σύβοτα δεν είναι μια «τελειωμένη ιστορία» αλλά ένα αχανές πεδίο ευρηματικών και αποτελεσματικών δράσεων που θα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι το χωριό μας μπορεί να γίνει καλύτερο αλλά κι ότι εμείς μπορούμε να προσθέσουμε την προσωπική μας πινελιά στη βελτίωσή της.
Δεν είμαστε κομματικός οργανισμός, ούτε δημοτική παράταξη, αλλά μια ζωντανή κοινότητα ενεργών κατοίκων, που θέλει να μοιραστεί την πίστη της για ένα πολύ καλύτερο τόπο, πιστεύοντας στη αναζωογονητική δύναμη της δράσης.
Κουραστήκαμε να γκρινιάζουμε, να μας φταίνε πάντα οι άλλοι, ο «δήμος» ή το «κράτος».
Είμαστε εδώ μόνο για να κάνουμε, γιατί θέλουμε οι πολίτες, να είμαστε πρωταγωνιστές στο χωριό μας !
Θέλω να συμμετάσχω
Η συμμετοχή οποιουδήποτε είναι ελεύθερη και ανοιχτή.
Δε χρειάζονται αιτήσεις, εγκρίσεις, υπογραφές, συνδρομές. Δεν υπάρχει καταστατικό, πρόεδρος, γραμματείς ή φαρισαίοι.
Υπάρχουν μόνο ενεργοί πολίτες, που θέλουν να προσφέρουν για να βελτιωθεί η ζωή γύρω μας.
Όποιος θέλει,  μπορεί να συμμετέχει ισότιμα σε συναντήσεις και δράσεις, στον ελεύθερο χρόνο του, χωρίς επιπλέον υποχρεώσεις.
Παρόλα αυτά, και για καλύτερο συντονισμό, αν θέλεις μπορείς να επισκεφτείς τον παρακάτω σύνδεσμο και θα ενημερώνεσαι αυτόματα για επόμενες συναντήσεις ή δράσεις μας.

Σήμερα Σάββατο 26/3/11 με πρωτοβουλία της Ρωξάνη Γκόγκου μαζευτήκαμε 15 άτομα και καθαρήσαμε τις πινακίδες του χωριού μας.

                             ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!


                                        ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου