Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο ΗγουμενίτσαςΚαλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Δευτέρα ώρα 18:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

ΘΕΜΑ 1ο
Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Ενημέρωση για το Νομοσχέδιο Λιμενικής πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας, σε σχέση με το λιμάνι Ηγουμενίτσας και τον ΟΛΗΓ.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Έγκριση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Ηγουμενίτσας έτους 2013.
-Εισηγητής: Κάτσιος Χρήστος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Ανανέωση αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.
-Εισηγητής: Μαρτίνης Δονάτος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Απευθείας ανάθεση για το έτος 2013 της προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και πετρελαίου θέρμανσης.
-Εισηγητής: : Κωλέττας Γεώργιος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο
Συναίνεση στο αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας για δημιουργία σκοπευτηρίου στα όρια του Δήμου μας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη συγκρότηση της επιτροπής ανέλκυσης Ναυαγίων, περιοχής δικαιοδοσίας του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη συγκρότηση της επιτροπής δραστηριοποίησης θαλασσίων μέσων αναψυχής κατά μήκος των ακτών περιοχής δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη συγκρότηση της επιτροπής χαρακτηρισμού παραλιών ως πολυσύχναστων χώρων για λήψη θαλάσσιων λουτρών, περιοχής δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Δευτέρα ώρα 19:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω ένα και μοναδικό θέμα :

ΘΕΜΑ Ψήφιση Προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας οικονομικού έτους 2013.
-Εισηγήτρια: Ανθίππη Λουκά – Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας
Δήμου Ηγουμενίτσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου