Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στον Υπουργό Υγείας για το Ιατρείο Συβότων



Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Ο Νομός Θεσπρωτίας στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες αλλά και τις σημερινές δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, στηρίζει όλες του τις ενέργειες στην ανάπτυξη εξαγωγικού εμπορίου και υπηρεσιών.

Ο ισχυρότερος κλάδος ανάπτυξης του νομού μας είναι ο Τουρισμός, με κορωνίδα του την περιοχή των Συβότων, η οποία από 1.000 κατοίκους μετατρέπεται τους καλοκαιρινούς μήνες σε περιοχή που φιλοξενεί άνω των 15.000 κατοίκων, περισσότερους και από την πόλη της Ηγουμενίτσας.

Οι προσπάθειές μας στηρίζονται στην περιοχή αυτή για ελάφρυνση των μελών μας από την κρίση, καθώς ο τουρισμός στην ευρύτερη περιοχή απασχολεί άνω των 5.000 εργαζόμενους και επιχειρηματίες, επιδρά άμεσα και καταλυτικά στα οικονομικά του νομού και ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια πετύχαμε την πανελλαδική προβολή και αναγνώρισή της, με ραγδαία αύξηση των κρατήσεων.

Παρακαλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, με την ενδυνάμωση της λειτουργίας του Ιατρείου Συβότων τους καλοκαιρινούς μήνες, με την μόνιμη παρουσία δύο (2) Ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της περιόδου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. 

Με εκτίμηση Ο Πρόεδρος Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας 
Αλέξανδρος Πάσχος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου