Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Πρόσκληση για συμμετοχή νέων από τη θεσπρωτία σε πολυμερή συνάντηση στην ΙΤΑΛΙΑ


Το ΟΡΑΜΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, που δραστηριοποιείται ενεργά στην επιμόρφωση και εκπαίδευση των Νέων σε θέματα που τους ενδιαφέρουν και που αποβαίνουν χρήσιμα εργαλεία στην παραπέρα προοπτική τους , έχει αναπτύξει σχετικές δραστηριότητες τόσο στη χώρα μας όσο και σε συνεργασία σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές γενικότερα πλαίσιο.
Μια άμεση δραστηριότητα είναι η συμμετοχή νέων σε πολυμερή συνάντηση στην ΙΤΑΛΙΑ , όπως φαίνεται και στην παρακάτω ανάλυση του προγράμματος.
Όπως είναι γνωστό , για να δώσουμε ευκαιρίες σε όσο περισσότερους Νέους να συμμετέχουν , καθιερώσαμε το σύστημα , το 50% τουλάχιστον των συμμετεχόντων σε κάθε πρόγραμμα να μην έχει συμμετάσχει σε προηγούμενο. Για το λόγο αυτό καλούμε νέους ηλικίας 18-27 χρονών που γνωρίζουν τουλάχιστον καλά Αγγλικά και θέλουν να λάβουν μέρος στην επικείμενη αποστολή να στείλουν το ενδιαφέρον τους και ένα μικρό βιογραφικό με στοιχεία επικοινωνίας στο campain@otenet.gr . 
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας αποστολής του ενδιαφέροντος.
Τα έξοδα συμμετοχής δε θα υπερβαίνουν τα 100 ευρώ και είναι μόνο για κάλυψη μέρους των δαπανών μετάβασης. Τα υπόλοιπα , διαμονή , διατροφή. εκπαίδευση , καλύπτονται απο το πρόγραμμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου