Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Διαγωνισμός αποκομιδής απορριμμάτων για τις ΔΕ Πέρδικας και Συβότων


Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Δημόσιο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στις τιμές του τιμολογίου της μελέτης, για την ανάθεση της εργασίας «Μεταφορά Απορριμμάτων ΔΕ Συβότων και ΔΕ Πέρδικας» σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.».
 
Συγκεκριμένα η εργασία αφορά στην αποκομιδή και μεταφορά Απορριμμάτων από τις ΔΕ Συβότων και ΔΕ Πέρδικας σε ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.
Η Συνολική Προϋπολογισθείσα ενδεικτική δαπάνη είναι 22.600,00€ συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ. 

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας στην οδό Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα 46100, στις 12/09/2014 ημέρα Παρασκευή. Ώρα έναρξης του διαγωνισμού 11:00π.μ και ώρα λήξης κατάθεσης των προσφορών 11:30π.μ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με τις προσφορές τους πρέπει να φέρουν Εγγύηση συμμετοχής ύψους 5% της προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς το ΦΠΑ, ήτοι ποσού 1.000,00€.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων του διαγωνισμού και να παραλαμβάνουν τη διακήρυξη αυτού από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Ηγουμενίτσας. Η διακήρυξη θα αναρτηθεί και στο Δικτυακό τόπο του Δήμου Ηγουμενίτσας www.igoumenitsa.gr/Διαγωνισμοί-Προμήθειες.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2665 361 212 (Κώτσια Ιφιγένεια , Γραφείο Προμηθειών) 
Κατεβάστε τα αρχεία
Διακήρυξη
Μελέτη ΔΕ Πέρδικας
Μελέτη ΔΕ Συβότων


Ο Δήμαρχος 

Ιωάννης Λώλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου