Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ


Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας έχοντας υπόψη:
1.Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», όπως ισχύει, και αφορά τις θέσεις Ειδικών Συμβούλων -Ειδικών Συνεργατών
2.Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης -Πρόγραμμα Καλλικράτης»
3.Την υπ' αριθμόν 55/74802/29.12.2010 ερμηνευτική εγκύκλιο του Τμήματος Προσωπικού Ο.Τ.Α. της Δ/νσης Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ της Γενικής Δ/νσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Οδηγίες σχετικά με το προσωπικό ειδικών θέσεων των Περιφερειών και Δήμων της Χώρας».
4.Την ανάγκη επικουρίας του Δημάρχου Ηγουμενίτσας σε επιστημονικά και τεχνικά θέματα Πληροφορικής.
5.Το γεγονός ότι στο Δήμο Ηγουμενίτσας δεν είναι καλυμμένη καμία θέση Ειδικών συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών.
 
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ
Ότι προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη ενός (1) Επιστημονικού Συνεργάτη ο οποίος θα επικουρεί τον Δήμαρχο σε θέματα Πληροφορικής. Πιο συγκεκριμένα ο Επιστημονικός Συνεργάτης θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα που αφορούν την Κοινωνία της Πληροφορίας, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την ψηφιακή στρατηγική. Θα εισηγείται θέματα επενδύσεων σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, θα ασχολείται με την αξιολόγηση των έργων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και θα προτείνει βελτιωτικές/ διορθωτικές κινήσεις. Θα καταθέτει προτάσεις για βελτίωση της ηλεκτρονικής παρουσίας του Δήμου στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης καθώς επίσης και κάθε άλλη εργασία που μπορεί να του ανατεθεί από τον Δήμαρχο.
 
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
•Αίτηση
•Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
•Πτυχίο ή Δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής (με αντίστοιχη ισοτιμία από το Δ.ΟΑ.Τ.Ε.Π) ειδικότητας Πληροφορικής
• Διδακτορικό δίπλωμα ή τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών Ανώτατης Σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή αξιόλογες ειδικές μελέτες, σχετιζόμενα με την Πληροφορική
•Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 11-17 του Ν. 3584/07,
•Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Επίσης, η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.
•Πιστοποιητικό Γέννησης
•Απολυτήριο Στρατού (για τους άντρες υποψήφιους)
•Πλήρες βιογραφικό σημείωμα
 
Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν τα χαρτιά τους, η υποβολή θα γίνεται στο γραφείο του Δημάρχου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, Ηγουμενίτσας) μέχρι και την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
 
Η γνωστοποίηση αυτή, να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου