Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Σας ενημερώνουμε ότι μετά την υποβολή προτάσεων του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΕΚΑΤΗ, εγκρίθηκε η υλοποίηση 4 Επιδοτούμενων Προγραμμάτων Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-25. 

Το κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει κατάρτιση 40 ωρών, σε ένα αντικείμενο, σύμφωνα με τον πίνακα ειδικοτήτων που επισυνάπτεται, που θα βελτιώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες, ώστε να ενισχυθεί η θέση του εργαζομένου στην επιχείρηση ή και η κινητικότητα στις επιχειρήσεις. Τονίζουμε ότι οι περισσότερες ειδικότητες επικεντρώνονται στον τομέα του τουρισμού και επισιτισμού. 

Ο κάθε ένας καταρτιζόμενος θα λάβει ως εκπαιδευτικό επίδομα 200 ευρώ. Επισημαίνεται ότι, μπορούν να λάβουν μέρος μόνον εργαζόμενοι στους οποίους από την εργοδοτική εισφορά παρακρατείται ένα ποσό για την κατάρτιση και εκπαίδευση των υπαλλήλων χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. 

Για τους συμμετέχοντες που διαμένουν εκτός Ηγουμενίτσας θα υπάρξει κάλυψη οδοιπορικών εξόδων. 

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στην Ηγουμενίτσα από το ΚΕΚ ΕΚΑΤΗ, όπου μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή των αιτήσεων. 

Στοιχεία επικοινωνίας 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ TΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ - Ε.Κ.Α.Τ.Η
Κέντρο Διά Βίου Μάθηση τύπου 1
Διεύθυνση: Λεωφόρος 49 Μαρτύρων 64, Ηγουμενίτσα, 46100
Τηλέφωνο:+302665021055
Φαξ:+302665029493
Email: '; document.write(''); document.write(addy_text95114); document.write('<\/a>'); //-->\n 
Website: http://www.ekati.edu.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου