Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο του προέδρου του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέξανδρου Πάσχου!

Συνάδελφοι, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη στήριξη σας στο πρόσωπο μου και την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας, επανεκλέγοντας με Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αλλά και για την στήριξη στα πρόσωπα του συνδυασμού μας που αποτελούν το αύριο της θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας. 
Αν και στις εκλογές κατήλθε μόνο ένας συνδυασμός εντούτοις εργαστήκαμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των μελών του φορέα μας στην εκλογική διαδικασία. 
Έτσι σε μια εποχή που η απογοήτευση είναι διάχυτη για τα κοινά, εντούτοις και σε σύγκριση με τα αντίστοιχα Επιμελητήρια της Βορειοδυτικής Ελλάδας η οποία κυμάνθηκε στο 25%, πετύχαμε μια συμμετοχή της τάξης του 38%. 
Ωστόσο το στοίχημα μας είναι να εργαστούμε με συνέπεια και έχοντας ανοιχτούς ορίζοντες για το σύνολο του Επιχειρηματικού κόσμου κάνοντας ότι είναι δυνατόν πιο ουσιαστικό για να παραμείνει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας σε αυτόν τον τόπο ζωντανό. 
Συνάδελφοι θέλουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, να κρατήσουμε τα θετικά μας στοιχεία και να μάθουμε από τα λάθη και της παραλείψεις μας.
Ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού είναι ενωμένος και με το ίδιο πνεύμα θα πορευτούμε απαντώντας στις προκλήσεις των καιρών. 



Μετά τιμής
Αλέξανδρος Πάσχος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου