Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Εφαρμογή της Νομοθεσίας για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και της παράνομης εργασίας ζητάει από το Υπουργείο Ανάπτυξης το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, 

Όπως γνωρίζετε, σε περιόδους κρίσεων τονίζονται με μεγάλη λεπτομέρεια οι παθογένειες των εκάστοτε συστημάτων και ειδικά στο πεδίο της εφαρμογής. 

Με την παρούσα επιστολή μας επιθυμούμε να εστιάσουμε στο πρόβλημα της παράνομης ή και αδήλωτης εργασίας και του παραεμπορίου που γνωρίζουν ιδιαίτερη έξαρση τα τελευταία χρόνια. 

Ως αποδέκτες πολλών παραπόνων, σας μεταφέρουμε την αγωνία και την αγανάκτηση επαγγελματιών συγκεκριμένου κλάδου επιχειρηματικής δραστηριότητας, όπως αυτή εκφράζεται από την επιστολή του Συνδέσμου τους. 

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας την συνημμένη επιστολή του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Θεσπρωτίας, επί της οποίας συνηγορούμε στο βασικό σημείο εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας και των διατάξεων, αναφορικά με την εντατικοποίηση των δειγματοληπτικών ελέγχων για την νομιμότητα λειτουργίας της επιχείρησης και την εφαρμογή των προβλεπόμενων προστίμων, για την καταπολέμηση της παράνομης εργασίας και του παραεμπορίου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου