Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Μήνυμα Μάριου Κάτση για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων


Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους εσάς, τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων. Ένας δρόμος γεμάτος κόπους και αγωνίες ϕτάνει στο τέλος του και ένας νέος ανοίγεται μπροστά σας. Οι επίπονες προσπάθειες, τόσο οι δικές σας, όσο των γονιών και των καθηγητών σας δικαιώθηκαν.

Ο χώρος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πέρα από την επιστημονική γνώση με την οποία θα σας προικίσει, αποτελεί ένα καινούργιο περιβάλλον κοινωνικοποίησης, νέων δραστηριοτήτων και δυνατοτήτων. Μέσα από αυτές θα μπορέσετε να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, ώστε να διεκδικήσετε με καλύτερους όρους την πραγμάτωση των ονείρων σας.

Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όμως, δεν είναι ο μόνος δρόμος. Για όλους εσάς που δεν καταϕέρατε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι, να ξέρετε ότι οι ευκαιρίες δε σταματούν στα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων. Η ζωή βρίσκεται μπροστά σας γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες. Μην απογοητεύεστε, συνεχίστε την προσπάθεια σας. Μικροί και μεγάλοι στόχοι περιμένουν να τους κατακτήσετε. Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα, όποιο κι αν είναι αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου