Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ηγουμενίτσας: Ανοιχτή Γενική Συνέλευση για τη δημιουργία Δημοτικής Κίνησης.


Περιοδείες με στόχο την επικοινωνία με την τοπική κοινωνία και την υλοποίηση της αναγκαιότητας για την δημιουργία Δημοτικής Κίνησης με δημοκρατικό, αντιμνημονιακό, αντικαλλικρατικό προσανατολισμό πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες μέλη της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ηγουμενίτσας. 

Την Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου τα μέλη μας περιόδευσαν σε Μαυρούδι, Καστρί, Άγιο Βλάσιο και Παραπόταμο, την Τετάρτη 05/02 σε Σύβοτα και Πλαταριά, την Πέμπτη 06/02 σε Λαδοχώρι και Γραικοχώρι. Οι περιοδείες συνεχίστηκαν και το περασμένο Σαββατοκύριακο με την επίσκεψή μας σε Πέρδικα, Μαργαρίτι, Μαζαρακιά, Μορφάτι , Ελευθέρι και Καρτέρι. 

Συνεχίζουμε δυναμικά την εκστρατεία ενημέρωσης των συμπολιτών στην πόλη της Ηγουμενίτσας καθώς και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας. Καλούμε κάθε δημότη σε συστράτευση που θα ανατρέψει την πολιτική των μνημονίων μέσα από την δική του ενεργοποίηση και συμμετοχή σε κάθε γειτονιά και χωριό του Δήμου μας. 

Ελάτε μαζί να βρούμε όσα μας ενώνουν, να επιλέξουμε πρόσωπα και προγραμματικές στρατηγικές, να διαμορφώσουμε μαζί ένα Δήμο στον οποίο αξίζει κανείς να ζει και να δημιουργεί. 


Καλούμε σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση δημιουργίας της Δημοτικής Κίνησης. 

Συναντιόμαστε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον» την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 7:00 μμ.


Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ηγουμενίτσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου