Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (ΒΙΝΤΕΟ)


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νομού μας στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τις στοχευμένες προσπάθειές του και εκμεταλλευόμενο δράσεις του έργου INTACTPLAN του IPA GREECE-ALBANIA 2007-2013, διοργάνωσε και υλοποίησε Επιχειρηματική Αποστολή Β2Β στο Βουκουρέστι Ρουμανία στις 03-06.02.2014. 

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Βουκουρεστίου και υποστηρίχθηκε από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Βουκουρέστι. 

Στόχος της αποστολής ήταν η προβολή του νομού μας ως τουριστικός προορισμός, εκμεταλλευόμενοι την λειτουργία της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, την προσέλκυση επισκεπτών και σύναψη συνεργασιών για την φιλοξενία τουριστών στο νομό μας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Η αποστολή πλαισιώθηκε από ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, σκάφη κλπ, και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί σε Β2Β συναντήσεις με επιχειρήσεις τουριστικών πρακτόρων της Ρουμανίας (άνω των 30), που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή μας. 
Στους Ρουμάνους συνεργάτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση διανεμήθηκαν έντυπο και ηλεκτρονικό, τουριστικό υλικό από όλο το Νομό. 
Επίσης προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα όπως είδη τυριών, ελιές, ούζο & τσίπουρο και κρασί, που τους εντυπωσίασαν με την ποιότητά τους. 

Οι συμμετέχουσες Θεσπρωτικές επιχειρήσεις εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την πετυχημένη υλοποίηση και διοργάνωση της δράσης.
 
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην αποστολή, τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του φορέα και απέστειλαν δείγματα των προϊόντων τους, ευχόμενοι η προσπάθεια αυτή να μεταφραστεί σε επισκεψιμότητα και κρατήσεις από την Ρουμανία την νέα τουριστική περίοδο.




Επίσης ευχαριστούν τον Προϊστάμενο κο Πολύκαρπο Ευσταθίου του Γραφείου ΕΟΤ Βουκουρεστίου και τις συνεργάτες του για την επιτυχή συνδιοργάνωση της εκδήλωσης και την Σύμβουλο Α΄ κα Μηττά Ε. του Γραφείου ΟΕΥ Βουκουρεστίου και τους συνεργάτες της στην Πρεσβεία για την υποστήριξή τους. 


Τονίζουμε ότι οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις κάλυψαν οι ίδιες τις δαπάνες του ταξιδίου τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου