Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 BASKETBALL ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ


Επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε δύο ομάδες στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά μπάσκετ 3Χ3στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.
 
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ένας παίκτης έκανε σκληρό φάουλ σε αντίπαλό του, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πιαστούν στα χέρια.
 
Οι διοργανωτές προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, χωρίς επιτυχία, με τα πνεύματα να συνεχίζουν να οξύνονται. 
Τελικά ειδοποίησαν την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και την Τοπική αστυνομία των Συβότων η οποία εμφανίστηκε στο χώρο μετά από 20 λεπτά και συνέτισε του οξύθυμους αθλητές.

Η πρώτη ημέρα του τουρνουά κατά τα άλλα κύλησε ομαλά, με πολλούς συμμετέχοντες (πάνω από 120 αθλητές) και πάρα πολλούς θεατές. 

Το επεισόδιο ήταν κάτι μεμονωμένο και δεν επηρέασε το εορταστικό και αγωνιστικό κλίμα.  της ημέρας

Η συγκεκριμένη ομάδα αποκλείστηκε από την συνέχεια του τουρνουά.

1 σχόλιο:

  1. Κεμπαπτσίδου Έλλη7/20/2014

    Η ΚΑ.Ε. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ καταδικάζει το μεμονωμένο περιστατικό που έλαβε τόπο χθες στον τελευταίο αγώνα της πρώτης ημέρας διεξαγωγής του 1ου Sivota Diamond Basketball Tournament στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.
    Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι διοργανωτές αποφάσισαν ομόφωνα τον αποκλεισμό της εν λόγω ομάδας από το Τουρνουά.
    Οι αγώνες θα συνεχιστούν σήμερα βάσει του προγράμματος. Το τουρνουά θα λήξει με τους τελικούς των ομάδων που προκρίθηκαν και με την απονομή των επάθλων των νικητών από τον μεγάλο χορηγό του τουρνουά, το Ξενοδοχείο Sivota Diamond Spa Resort.

    Με Εκτίμηση,

    ΚΑ.Ε. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή