Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΚΟΡΑΚΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΑΗ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ


Ούτε μία ανακοίνωση.

Ούτε μία ενημέρωση.

Πλήρης απαξία για τον δυστυχή καταναλωτή και πολίτη που σκληρά φορολογείται και στο θέμα της ύδρευσης από τον Δήμο Ηγουμενίτσας. 
 
Παρά το 80% που, για τον λόγο αυτό, επιπλέον εισπράττει η ΔΕΥΑΗ στην κατανάλωση του νερού, με την πλέον οδυνηρή και αναιτιολόγητη κοστολόγηση, οι κάτοικοι στην κυριολεξία κορακιάζουν καθημερινά.

Καθημερινό φαινόμενο οι διακοπές νερού, παντού.

Στο Μαργαρίτι, στο Καστρί, στο Καρτέρι, στα παραλιακά χωριά, στα ψηλά της Ηγουμενίτσας. 
 
Απροειδοποίητα και δίχως τη δυνατότητα του καταναλωτή να πληροφορηθεί για τα αίτια αυτών των διακοπών και να ενημερωθεί για τον χρόνο αποκατάστασης της κανονικής ροής του πολύτιμου αυτού, για ολόκληρο το φάσμα της ζωής, ακριβού αγαθού.

Αλλά και όταν, έστω και για λίγες ώρες δίνεται νερό, αυτό είναι σκούρου χρώματος, από τα χώματα και τις λοιπές ουσίες που κουβαλάει στις βρύσες των καταναλωτών, με ό,τι συνεπάγεται σε βάρος της υγείας τους.

Τα τηλέφωνα των αρμόδιων υπηρεσιών αρνούνται να ανταποκρίνονται στις αγωνιώδεις συνεχείς κλήσεις των κατοίκων, πιθανότατα γιατί οι «αρμόδιοι» υπάλληλοι και κυρίως οι προϊστάμενοί τους, παντός χρώματος, θέσης και αμοιβής, γνωρίζουν ποιοι και γιατί τηλεφωνούν.

Οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της Δημοτικής Αρχής, οπαδοί της εντονότερης των καιρών μόδας, δηλαδή του ωχαδελφισμού, χαίρονται το υπόλοιπο της εξουσίας τους, παχυλά βεβαίως αμειβόμενοι, και άσε το πόπολο να … κορακιάζει.

Εξάλλου, τελευταία (και) η Δημοτική μας Αρχή εφαρμόζει κατά γράμματα το… «κορόιδο, σκάσε και πλήρωνε»

Τι άλλο να πει κανείς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου