Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Φωτογραφίες και βίντεο από τα υπόλοιπα ματς της Α2



ΠΛΑΤΑΡΙΑ - ΜΑΖΑΡΑΚΙΑ 3-1

Πρώτη νίκη για την ομάδα της Πλαταριάς στο πρωτάθλημα απέναντι στην Μαζαρακιά.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 10΄ο Σακος έβγαλε την ασσιστ στον Α.Παπανδρέου και ο τελευταίος κρέμασε τον Λώλο γράφοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι Πλαταριώτες χτύπησαν ξανά με τον Ζιώγα να σημειώνει το 2-0. Η Μαζαρακιά μείωσε σε 2-1 με τον Κ. Παπανδρέου αλλά ο Α. Παπανδρέου διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ στο ματς και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Επίσης ο Αντώνης Μπέζας επέστρεψε στην Πλαταριά μετά το πέρασμα του στο Λαδοχώρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπύρος Ζωγράφος με βοηθούς τον Ηλία Μούκα και την Κατερίνα Αντωνίου.

Α.Ο. Πλαταριάς: Νικολάου, Πρεντί Λ., Βάσσος, Σακός, Παπανδρέου Γ. ,Τασιάρης, Μπέζας, Τασίνας , Χριστοφοράτος, Παπανδρέου Α., Ζιώγας

Α.Ο. Μαζαρακιάς: Λώλος Σ.Χ., Λώλος Σ.Κ., Μαντης , Κοσσιωρης, Μπαλλας, Καλιαμουρης, Γκαμπρελας , Παπανδρέου Π., ΠορφυλΊδης , Πάσχος, Παπανδρέου Κ.

Κείμενο-Φώτο: Thesprotiaball


Α.Ο.ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΑΓΙΑΔΑΣ 0-0

Μόνο το γκολ έλειπε σήμερα το μεσημέρι από το γήπεδο του ΑσπροκΚλησίου όπου πραγματοποιήθηκε ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ατρόμητο και το Προδρόμι. Παιχνίδι ανοικτό και για τις δυο ομάδες σε ένα δύσκολο τερέν (χωμάτινο)όπου είχαμε χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, ένα ακυρωθέν γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους και αποβολή για τους γηπεδούχους στο 84' τα οποία συνέθεσαν τη λευκή ισοπαλία. Πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα της Σαγιάδας στην έδρα της (είχε 3 στα 3 πριν το ματς )σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους όπου αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία ( έχουν και μια με τα Σύβοτα) σε όλο το πρωτάθλημα. Οι ενδεκάδες που ξεκίνησαν:

Ατρόμητος: Κολέμπας Γ., Μαυρομύτης, Μήτρος, Φερεντίνος Δ., Φερεντίνος Κ., Μίγκος, Κανάτσος Θ., Μπουτάσης, Φερεντίνος Β., Ιωακειμίδης, Αντωνίου

Προδρόμι: Πέτσιος, Γεωργίου, Αναστασόπουλος Α., Αναστασόπουλος Β., Ντούκας, Παπαδόπουλος, Σιώζης, Λιάκος, Φιλίππου, Δημητρίου Γ., Γκούγιας.
Κείμενο-Φώτο: Thesprotiaball





ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΓΚΡΙΚΑ-ΨΑΚΑ 3-0


Στο τελευταίο ματς της 7ης αγωνιστικής της Α2 Κατηγορίας ο Ποσειδώνας επικράτησε με σκορ 3-0 της Θύελλας Γκρίκας/Ψάκας.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού πετυχαίνοντας δύο ωραία τέρματα με τον Παρούση και Λιόντο. Στο δεύτερο μέρος η Θύελλα προσπάθησε και δημιούργησε ευκαιρίες για να μειώσει στο σκορ, οι οποίες ισοσταθμίστηκαν από τις αντεπιθέσεις του Ποσειδώνα. Στα τελευταία λεπτά και σε μία απ' αυτές οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν το 3-0 με πλασέ του Ν. Χρήστου. Νίκη που κρατάει τον Ποσειδώνα στην 3η θέση της βαθμολογίας δύο βαθμούς πίσω από τα Σύβοτα.



Ποσειδώνας Ηγουμενίτσας: Παπαδιώτης, Τζώρτζης, Ντάσκας, Χρήστου Π., Μανιάτης, Παπαθανασίου, Γεωργόπουλος, Λιόντος, Χρήστου Ν., Παρούσης, Lujhkaj.

Θύελλα Γκρίκας Ψάκας: Παντάς, Κοράκης, Δήμας, Μπρέστας, Κώτσης, Στρατής, Μητσάκος, Τσιάκος, Τσιώνης, Μιτάτσης, Τσούνας.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και γκολ του παιχνιδιού.

Κείμενο-Βίντεο: Thesprotiaball

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου