Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Σπουδαία εμφάνιση των μικτών ομάδων ΕΠΣ Θεσπρωτίας (ΒΙΝΤΕΟ)


Θετικά ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι μικτές ομάδες ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Παίδων και Νέων για το πρωτάθλημα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.

Στην εμβόλιμη 2η αγωνιστική, οι Θεσπρωτοί υποδέχτηκαν τις αντίστοιχες μικτές ΕΠΣ Κέρκυρας. Ξεκινώντας με το παιχνίδι των Παίδων:

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι των μικτών παίδων με σκορ 0-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος χάνοντας πολλές ευκαιρίες για το γκολ. Βασικό εμπόδιο στην επίτευξη τους αποτέλεσαν οι σωτήριες αποκρούσεις του τερματοφύλακα της Κέρκυρας, Σ. Καλούδη.

Η ομάδα παίδων της Θεσπρωτίας προσπάθησε κυρίως με τον δραστήριο τον Λώλη, δίχως αποτέλεσμα.  Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο βίντεο που ακολουθεί:


Παίδων ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Φειδερόπουλος, Κατσιγιάννης (Κατσέλης 46'), Φλούδας (Τσώνης 72'), Μπέζας, Μπίκας, Καφτάνης, Διαμάντης Ε, Μπάρης, Γιόγιακας, Λώλης, Δήμας (Μπαρκιτζίδης 77').
Επίσης στην αποστολή ήταν οι: Οικονόμου, Διαμάντης Μ.

Παίδων ΕΠΣ Κέρκυρας: Καλούδης, Παππάς, Νταρλαγιάννης, Λευκιμμιάτης, Μεριανός, Κωνσταντής, Τσιλιμπάρης (Λούρβος 46'), Καρύδης (Σάγιας 70'), Θεοδώρου, Γουλιάρμης, Βλαχόπουλος.
Επίσης στην αποστολή ήταν οι: Λευθεριώτης, Ανθής, Χρήστου, Τσαουσίδης, Σουλάνης.

Στο παιχνίδι των μικτών Νέων, η ομάδα της Θεσπρωτίας πήρε την νίκη σε σκορ 2-0. Στο πρώτο μέρος οι Κερκυραίοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τον τερμαφύλακα Μπότσαρη. Γενικότερα παρακολουθήσαμε ένα κλειστό παιχνίδι με αρκετές διακοπές του ρυθμού. Στο δεύτερο μέρος στο τελευταίο 20λεπτο η Θεσπρωτία ανέβασε την απόδοση της έπειτα από πολλές αλλαγές θέσεων των ποδοσφαιριστών του προπονητή Μ. Γκίκα.

Έτσι λοιπόν οι Θεσπρωτοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ 1-0 με ωραία ατομική προσπάθεια του Γαρδικιώτη, Σ. Τσουγγάρη. Λίγα λεπτά αργότερα την υπογραφή του στα τέρματα  έβαλε ο Μουτσάι πραγματοποιώντας το 2-0 για την ομάδα της Θεσπρωτίας που πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και γκολ στο βίντεο που ακολουθεί:


Νέων ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Μπότσαρης, Αντωνόπουλος, Κατσέλης, Αθανασίου, Κόκορης, Κιτσάτης (Χαλκής 71'), Τσουγγάρης, Νικολάου, Σπυρίδης (Μουτσάι 46'), Τσάνης (Ζήγος 75'), Κολοβός.
Επίσης στην αποστολή ήταν οι: Ντούρος, Καφτάνης, Αποστόλου, Αθανασόπουλος.
Νέων ΕΠΣ Κέρκυρας: Παγκράτης, Κουλούρης (Κορωνάκης 82'), Αυλωνίτης, Μουζακίτης Ν., Βλάχος, Ζώχιος Σπ., Στεργίου (Αγαθος 68'), Ζώχιος Ν. Μποντίνι (Κρεμώνας 54'), Βασιλάκης, Μουζακίτης Κ..
Επίσης στην αποστολή ήταν οι: Σαλασίδης, Λαγός, Λαζαρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου