Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Επιχειρηματικές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες της αλλοδαπής σήμερα στα Σύβοτα


Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016  και ώρα 17:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου SIVOTA DIAMOND RESORT & SPA προβολή της Θεσπρωτίας ως τουριστικός προορισμός σε κεντρικούς τουριστικούς πράκτορες από τις χώρες Γαλλία - Γερμανία - Ολλανδία - Αγγλία - Ουκρανία - Λίβανο - Αίγυπτο - Τουρκία - Βουλγαρία και Ρουμανία, και επιχειρηματικές συναντήσεις τους με Θεσπρωτικές επιχειρήσεις Τουρισμού (Τουριστικά Γραφεία, Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Ενοικιάσεις σκαφών-οχημάτων) για την ανάπτυξη συνεργασιών, διάρκειας 3 ωρών. 

Καλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις συναντήσεις Β2Β να αποστείλουν στο φορέα μας κατάλληλα συμπληρωμένη την συνημμένη αίτηση έως και την Τετάρτη 23/03/2016. 

Τονίζουμε στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ότι: α) θα πρέπει να ομιλούν την Αγγλική γλώσσα καθώς δεν θα παρέχεται υποστήριξη διερμηνείας, β) δεν θα συμμετέχουν περισσότερα από 2 άτομα ανά επιχείρηση, γ) θα πρέπει να διαθέτουν ξενόγλωσσα διαφημιστικά έντυπα-φυλλάδια ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με ξενόγλωσση παρουσίαση, και δ) αν δεν υποβληθεί ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ αίτηση συμμετοχής, δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή τους στις επιχειρηματικές συναντήσεις.    

Οι ανωτέρω δράσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις μας. 


Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου