Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Πραγματοποιήθηκε έχτες η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας


Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας, παρουσία του βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη.

Διαβάστε στη συνέχεια την ομιλία του προέδρου της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας κ. Άλκη Λάμπρου.
Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης.

Φίλες και φίλοι σας καλωσορίζω στη σημερινή μας εκδήλωση , στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας . 

Καλωσορίζω τον εκπρόσωπο της παράταξης Νότη Μηταράκη , βουλευτή ΧΙΟΥ της Νέας Δημοκρατίας και Υφυπουργό Ανάπτυξης στην Κυβέρνηση Σαμαρά , 

Κύριε υπουργέ σας ευχαριστώ που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας . 

Είναι επίσης μαζί μας εδώ σήμερα και μας τιμούν : 

Κυρίες και Κύριοι, 

Σήμερα είναι η πρώτη εκδήλωση της ΝΟΔΕ στη Θεσπρωτία μετά το νέο ξεκίνημα που έκανε η παράταξη μας τον Ιανουάριο . 

Ξεκίνημα που μας δημιουργεί αίσθημα αισιοδοξίας από τη μία αλλά και αίσθημα μεγάλης ευθύνης από την άλλη . 

Αίσθημα ευθύνης που δεν σας κρύβω ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ το ένοιωθα συνεχώς τα τελευταία δυο χρόνια λόγω των εξελίξεων , λόγω των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων και των δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε ως Χώρα, ως Κόμμα και ως Νομαρχιακή. 

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου , τους ανθρώπους που πραγματικά στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα. Δεν θα τους ονοματίσω γνωρίζουν καλά ποιοι είναι . Όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους που άσκησαν κριτική ή ακόμη και που αμφισβήτησαν τη δουλειά μας , γιατί συνέβαλαν με τη στάση τους στο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. 


Όμως όλα αυτά , τα αφήνουμε πίσω 

Το νέο ξεκίνημα στη ΝΔ έγινε με ενθουσιασμό υπευθυνότητα και σοβαρότητα . 

Και επειδή και κάποιοι άλλοι μιλούσαν για ελπίδες – που αποδείχθηκαν φρούδες - εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό , το δικό μας στοίχημα είναι να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι . 

Αυτή τη φορά οι ελπίδες του λαού μας θα έχουν ορίζοντα υλοποίησης με σχέδιο , με πρόγραμμα χωρίς λαϊκισμούς και ιδεοληψίες . 

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα πρέπει να ξαναχτίσουμε οργανωτικά όλοι μαζί από την αρχή τη ΝΔ. 

Για να γίνει αυτό 

Χρειάζεται η συμβολή όλων μας γιατί όλοι εμείς αποτελούμε τη ΝΔ. 

Χρειάζεται η σύνθεση εμπειρίας με τη φρεσκάδα του νέου. 

Θα χρειαστεί οι νέοι άνθρωποι να απογαλακτιστούν από νοοτροπίες του παρελθόντος που στοίχισαν στην Κοινωνία μας . 

Χρειάζεται να δουλέψουμε όλοι μαζί με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου , ώστε να εμπνεύσουμε και να κάνουμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο . 

Να κάνουμε τις καρδιές της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας να ξαναχτυπήσει με τους σφυγμούς της Νέας Δημοκρατίας . 

Φίλες και Φίλοι, 

Στις 10 Γενάρη χιλιάδες σκεπτόμενοι και προβληματισμένοι πολίτες έφτασαν στις κάλπες αποτυπώνοντας εκεί την αγωνία τους για το καινούριο που θέλουμε όλοι. 

Εκεί λοιπόν 400 και πλέον χιλιάδες άνθρωποι επέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το νέο μας Ηγέτη που θα βγάλει τη Χώρα από το τέλμα . Τον Ηγέτη που οδηγεί ήδη τη Χώρα μπροστά . 

Τότε έγινε η αρχή , τώρα ξεκινήσαμε την ανασυγκρότηση της ΝΔ με τις εκλογές των ΝΟΔΕ και των λοιπών οργάνων που προβλέπει το καταστατικό που θα ολοκληρωθεί με το συνέδριο μας τον Απρίλιο. 

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ , 

Στη σημερινή συγκυρία καλούμαστε να εδραιώσουμε γόνιμη και ειλικρινή συνεργασία με τους δημιουργικούς πολίτες . Να τους κάνουμε συμμέτοχους στην προσπάθεια μας. 

Μακριά από μας λαϊκισμοί , αγκυλώσεις και ιδεοληψίες που μας έφτασαν στο σημείο που είμαστε σήμερα . 

Γνώμονας της πολιτικής μας το εθνικό συμφέρον όπως διαχρονικά το έχουμε αποδείξει. 

Είναι χρέος μας στις ερχόμενες εκλογές -που η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας θα κερδίσει όποτε και αν γίνουν - να φέρουμε ξανά στην κάλπη τους εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες που στις προηγούμενες εκλογές δεν προσήλθαν να ψηφίσουν . 

Τους καλούμε όλοι εμείς και από εδώ σήμερα να ξαναπάρουν τις τύχες της Χώρας στα χέρια τους . 

Τους καλούμε να συμμετάσχουν μαζί με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις στην μεγάλη προσπάθεια να βάλουμε οριστικό τέλος στο λαϊκισμό στα ψέματα και στον αυταρχισμό των δήθεν προοδευτικών που μας γύρισαν πίσω ,των δήθεν δημοκρατικών που δεν σέβονται τους θεσμούς και τη δικαιοσύνη , των δήθεν αξιοκρατών που κατάντησαν το κράτος κομματικό μαγαζάκι. 

Μ ’αυτές τις σκέψεις σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για τους αγώνες που δώσαμε μαζί και που θα συνεχίσουμε να δίνουμε , με ακόμη μεγαλύτερη συνέπεια για το καλό της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου