Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Έγγραφη αναφορά – καταγγελία εργαζόμενων, δημοσιογράφων και συντακτών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Θεσπρωτίας, για την στάση Tης Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας


Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι - συντάκτες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Θεσπρωτίας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την στάση και συμπεριφορά Tης Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Οργάνου. 
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με μια πρωτοφανή, παράλογη, παράνομη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, απαγόρευσε σε συνάδελφο να βιντεοσκοπήσει τη δημόσια συνεδρίαση του Οργάνου. 

Και σα να μην έφτανε αυτό, έχοντας προφανώς άγνοια του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο προεδρεύει και συμπεριφερόμενη ως απόλυτος μονάρχης ο οποίος διαθέτει ελέω θεού εξουσία, διεμήνυσε στα ΜΜΕ ότι από τούδε και στο εξής για να ηχογραφούμε, βιντεοσκοπούμε (ή και παρακολουθούμε ακόμα;;;) συνεδριάσεις, θα πρέπει να παίρνουμε την άδεια Της, η οποία θα χορηγείται κατά την κρίση Της (ανάλογα με το εάν Της είμαστε αρεστοί, συμπαθείς, έχομε το κατάλληλο ύψος, βάρος και χρώμα μαλλιών)! 

Επειδή ο κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και η σχετική νομοθεσία είναι σαφείς, καλούμε το προεδρείο του οργάνου και το σώμα να επαναφέρουν στην τάξη την κα Πρόεδρο. 

Την ίδια την καλούμε να αποχωρήσει από το Προεδρείο, αφού ο δημοκρατικός κανονισμός λειτουργίας του, δεν Της επιτρέπει να εφαρμόσει τις απολυταρχικές ιδέες Της. 
Το αν θα ανακαλέσει την κατάπτυστη "απόφασή" Της, ουδόλως μας απασχολεί. 

Ακολουθούν Υπογραφές: 

Γκόρου Βάσω - Δημοσιογράφος 

Αναστασίου Ευάγγελος, Ράδιο Ηγουμενίτσα 

Αναστασίου Αλέξανδρος, Τόλμη - Τιτάνη 

SivotaNews 

Χρήστος Γκορέζης, Παραμυθιά On line 

Μάκος Ηλίας, Κάτοψη 

RadioFiliati 

Βάσω Σκουλίκα, Epiruspost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου