Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Επιστημονική ημερίδα από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου για τις μαθησιακές συσκολίες στα Μαθηματικά - Δυσαριθμησία


Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στα Ιωάννινα επιστημονική ημερίδα με θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες στα Μαθηματικά – Δυσαριθμησία», με εισηγητή τον Δρ. Γιάννη Καραγιαννάκη, Μαθηματικό.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα πιο πρόσφατα ερευνητικά ευρήματα σχετικά με τους εγγενής και εξωγενής παράγοντες που επηρεάζουν τις δεξιότητες των μαθητών στα Μαθηματικά.

Μετά το πέρας των της ημερίδας θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο με εισηγητή το Δρ. Γιάννη Καραγιαννάκη, θέμα του οποίου θα είναι οι στρατηγικές αντιμετώπισης των Μαθησιακών Δυσκολιών στα Μαθηματικά - Δυσαριθμησία.

Η επιστημονική ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες, φοιτητές, γονείς και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η προεγγραφή για την παρακολούθηση του επιστημονικού σεμιναρίου είναι απαραίτητη και αυτή μπορεί να γίνει στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου (Κερκύρας 5, Ιωάννινα).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο diepistimoniko.gr και στοfacebook.com/Diepistimoniko.gr

Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. 
 
Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου