Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δήλωση Αντώνη Μπέζα για το αποτέλεσμα των εκλογών


 κ. Αντώνης  Μπέζας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών:
«Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη βαθιά απογοήτευση και οργή του Ελληνικού Λαού για όσα διαδραματίστηκαν στη χώρα τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Παράλληλα, αποτελεί αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος, τις παθογένειες του οποίου η χώρα κλήθηκε να πληρώσει. Στην αυγή μια νέας εποχής, η  Νέα Μεταπολίτευση έχει  αρχίσει και όλα πρέπει να αλλάξουν.
Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε πρώτο κόμμα και επομένως αποτελεί το βασικό πυλώνα πολιτικής σταθερότητας, μας γεμίζει με μεγαλύτερες ευθύνες. Ελπίζω στις ευθύνες αυτές να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εμπιστεύθηκαν τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί η εμπιστοσύνη αυτή  και η αναγνώριση, μου δίνει δύναμη  να συνεχίσω. Επιπλέον, γιατί  καταγράφηκε κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες.
Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και τον τόπο μας, δεσμεύομαι ότι θα εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, για να  αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και να επαναφέρουμε τη Θεσπρωτία στο δρόμο του μέλλοντος.
Δεν θα αφήσουμε τη Θεσπρωτία στην τύχη της.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αντώνης Εμμ. Μπέζας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου