Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η "ΔΩΡΕΑΝ" ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΣΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ!

Μόλις το πληροφορήθηκε ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον Δήμαρχο της Ηγουμενίτσας να …αναλάβει το Υπουργείο Παιδείας κλπ.
Ο οποίος όμως έθεσε τον όρο, για, διαβούλευση, να του ανατεθούν παράλληλα και τα καθήκοντα των Υπουργείων Δημόσιας Διοίκησης και Προστασίας του Πολίτη, λόγω αδυναμίας του προσωπικής στα πρόστιμα του ΚΟΚ.
Για όσους δεν γνωρίζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Μάλιστα, επειδή πληροφορήθηκε ότι την αστυνόμευση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας θα την αναλάβει το Λιμεναρχείο, πρόσθεσε συμπληρωματικά και το Υπουργείο Ανάπτυξης κλπ.
Δεν γνωρίζω αν ο Γιώργος Παπανδρέου θα ενδώσει στις απαιτήσεις του Γιώργου Κάτσινου.
Γιατί, όπως δήλωσε στο τελευταίο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο βρίσκεται προ σοβαρού διλήμματος
Να σώσει την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τον συνονόματό του Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Κάτσινο ή την ύπαρξή του, διατηρώντας στα Υπουργεία εκείνους που του υπέδειξαν οι ξένες Δυνάμεις.
Την τελική και οριστική του απόφαση θα την ανακοινώσει στον Ελληνικό λαό, τις επόμενες μέρες.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι Επικοινωνιολόγοι του, έχουν ήδη αφιχθεί στην Ηγουμενίτσα, προκειμένου να ετοιμάσουν το σκηνικό ανακοίνωσης της απόφασης του Πρωθυπουργού από προβλήτα του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας.
Για όσους δεν κατάλαβαν το παρόν σκηνικό, καταχωρώ τον κατάλογο των απαιτηταίων υλικών των παιδικών Σταθμών, που λειτουργούν υπό την εποπτεία του Δήμου της Ηγουμενίτσας, προκειμένου να επιτραπεί σ’ αυτούς η είσοδος των νηπίων:




Σε μισό μηνιάτικο ή σε 15 ημερομίσθια έχουν κοστολογήσει αυτά τα υλικά, οι γνωρίζοντες.

Υλικά που ασφαλώς, όχι μόνο καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των παιδικών σταθμών, προκειμένου να απαγκιστρωθούν από «υποταγή» του στη Δημοτική Αρχή, αλλά, αρκετά σε αριθμό που θα καλύπτουν ανάγκες πολλών άλλων Δήμων, στους οποίους οι Δήμαρχοι σέβονται τον Έλληνα πολίτη.

Βασιλικότερος του κάθε Βασιλιά ο Γιώργος Κάτσινος.

Ξεπέρασε και αυτόν τον ανεκδιήγητο καθηγητή, που παριστάνει τον Υπουργό Υγείας, σε βάρος της ζωής και της Υγείας του Έλληνα πολίτη.
Δίκαια, λοιπόν, αναρωτιέται ο προμηθευτής της λίστας της ντροπής και της ταπείνωσης, όπως χαρακτηρίστηκε το τελεσίγραφο του Γιώργου Κάτσινου (μη τολμήσει να επιρρίψει τις ευθύνες στους υπεύθυνους των Παιδικών Σταθμών, γιατί θα αυτογελοιοποηθεί), Έλληνας πολίτης, που πίστευε μέχρι σήμερα ότι διατηρεί τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα όπως αυτό της δωρεάν παιδείας.
Ποιο όργανο του Κράτους θα τον προστατέψει από τέτοιες αυθαιρεσίες τέτοιων τοπικών Αρχόντων;
Μήπως τελικά η λύση θα πρέπει να αναζητηθεί στις Εισαγγελικές Αρχές της Χώρας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου