Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόσκληση σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας!


Καλείστε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :
ΘΕΜΑ 1ο

Αποδοχή συλλογής Λαογραφικού Μουσείου Δ. Μήτση.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 2ο

Αίτημα παραχώρησης σχολικού λεωφορείου από Ε.Ι.Ν. προς Δήμο Ηγουμενίτσας (Δημοτική Ενότητα Παραποτάμου).
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 3ο

Έγκριση υλοποίησης από το Δήμο Ηγουμενίτσας του έργου με τίτλο: «Σύγχρονοι καλλιτέχνες στη Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας Ιταλίας» (ακρωνύμιο: Adrion-Art).
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 4ο

Έγκριση υλοποίησης από το Δήμο Ηγουμενίτσας του έργου με τίτλο: «Δημιουργία ενός μόνιμου ιστοχώρου προσφοράς υπηρεσιών στα σκάφη αναψυχής στη Νότια Αδριατική και το Ιόνιο» (ακρωνύμιο: NetLAMt).
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 5ο

Έγκριση υλοποίησης από το Δήμο Ηγουμενίτσας του έργου με τίτλο: «Βιώσιμη διαχείριση Αστικών Δικτύων με τη χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών» (Κωδικός: URBANETS).
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 6ο

Τροποποίηση της παρ. 3 της με αριθμ. 77/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Συγχώνευση κατά τις διατάξεις του άρθρου 103 του Ν.3852/2010 των Σχολικών Επιτροπών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ένα Ν.Π.Δ.Δ.» (Διοίκηση του νέου Νομικού Προσώπου).
-Εισηγητής: Δήμαρχος.
ΘΕΜΑ 7ο

Τροποποίηση της παρ. 3 της με αριθμ. 78/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Συγχώνευση κατά τις διατάξεις του άρθρου 103 του Ν.3852/2010 των Σχολικών Επιτροπών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ένα Ν.Π.Δ.Δ.» (Διοίκηση του νέου Νομικού Προσώπου).
-Εισηγητής: Δήμαρχος.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ Α. ΘΩΜΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου