Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε εχτές στην Πέρδικα ημερίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας με θέμα τον Εναλλακτικό Τουρισμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών του, και σε συνεργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ και ΕΦΔ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ, πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα, αναφορικά με την παρουσίαση του προγράμματος «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πέρδικας, στην Πέρδικα, χθές Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 18:30.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Πάσχος Αλέξανδρος, ο κος Παναγιώτης Νταής, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Τουρισμού και Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, και το στέλεχος του ΕΦΔ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ – Υπεύθυνη του Προγράμματος κα Ιφιγένεια Τσούκα.

Στην εκδήλωση, εκτός τους προσκεκλημένους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, παρέστη ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κος Γ. Κάτσινος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρ. Κάτσιος και Σπ. Κώστας, και μέλη Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.


Ευχαριστούμε τους τοπικούς Εμπορ/κούς Συλλόγους Πέρδικας και Συβότων για την υποστήριξη στην διοργάνωση της εκδήλωση.

Υποβολή προτάσεων από 15.09.2011 έως 15.11.2011.

Ο συνοπτικός και αναλυτικός Οδηγός του
προγράμματος βρίσκετε αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.e-thesprotias.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.antagonistikotita.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Γραφείο Πληροφόρησης ΕΠΑΝ ΙΙ στο 801 11 36 300, και με τον ΕΦΔ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ, υπευθ. κα Ιφιγένεια Τσούκα τηλ. 2610-622714.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου