Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ *Istas ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 η Πανελλήνια συνάντηση του κινήματος των –istas, στην Πάτρα . Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Sivotistas.

Οι γνωστές ομάδες εθελοντών από όλη την Ελλάδα παρευρέθηκαν στην πόλη της Πάτρας για να γνωριστούν, να οργανωθούν, να συζητήσουν και να προγραμματίσουν από κοινού διάφορα θέματα που αφορούν αυτές τις νεοσύστατες εθελοντικές οργανώσεις.

Το κίνημα των Elladistas, όπως έχει συνηθιστεί να αποκαλείται, εδώ και ένα χρόνο έχει ιδιαίτερα μεγάλο αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες με την ανιδιοτελή προσφορά του και την ενεργοποίηση των πολιτών για ένα καλύτερο περιβάλλον και τρόπο ζωής. Στην συμμετοχή τους εκτός από τους Sivotistas παρευρέθηκαν οι Patrinistas που είχαν και την ευθύνη της διοργάνωσης οι Atenistas (Αθήνα), οι Komotinistas (Κομοτηνή), οι Paguristas (Γιάννενα), οι Kailaristas (Πτολεμαΐδα), Minoistas (Ηράκλειο Κρήτης) και οι Kydonistas (Χανιά)  Στην συνάντηση, που φυσικά ήταν ανοικτή σε όποιον ήθελε να την παρακολουθήσει και να συμμετάσχει, εκτός των ζητημάτων που αφορούν τις ίδιες τις ομάδες, αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα που είχαν σχέση με τον εθελοντισμό.





                          ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



                          ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


                                                         Μέρος 1ο

                                                      Μέρος 2ο(1)


                                                       Μέρος 2ο(2)


                                                      Μέρος 2ο(3)


                                                      Μέρος 2ο(4)


                                           Μέρος 3ο(Κοινή Δράση)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου