Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΡΗΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Θ. ΠΑΠΠΑ ...ΛΟΓΩ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Για αλαζονική συμπεριφορά της συμπολίτευσης και αδυναμία να κάνει την υπέρβαση, για σοβαρά θέματα της αντιπολίτευσης κάνει λόγω ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Θωμάς Παππάς.
Αντιλαμβανόμενος το κόστος σε βάρος του Δήμου και των Δημοτών, από την έκβαση της συζήτησης στο Δ.Σ. για την έγκριση σύναψης του Δανείου, δεν άντεξε και δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή και αγανάκτησή του.
Όπως όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και εκείνος, αλλά και με τον θεσμικό του ρόλο, δίκαια προβληματίζεται με τα όσα διαδραματίζονται σε τούτον τον τόπο.

Απόδειξη όλων των ανωτέρω είναι η παρακάτω μικρή σε έκταση αλλά τεράστια σε περιεχόμενο «κατάθεση ψυχής» που ανάρτησε στο διαδίκτυο σαβ σχόλιο σε ανάρτηση της εφημερίδας ΒΔΕΛΛΑ: 
Δυστυχώς, το θέατρο του παραλόγου, που παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ανάμεσα στις πολιτικές παρατάξεις, το παρακολουθήσαμε και στο τελευταίο Δ.Σ του Δήμου Ηγουμενίτσας. Μια πλειοψηφία, μέλος της οποίας είμαι και εγώ, η οποία για ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν έτεινε το χέρι στην αντιπολίτευση, λειτουργώντας αλαζονικά και μια αντιπολίτευση η οποία για τον παραπάνω λόγο, δεν έκανε την υπέρβαση.
Ποιός θα πληρώσει το λογαριασμό;
Μα φυσικά οι πολίτες του Δήμου.
Ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες εποχές, θα πρέπει να μπει τέλος σε πολιτικές του παρελθόντος... ο κόσμος έχει απηυδήσει, δεν τον ενδιαφέρουν τα πολιτικά παιχνίδια, θέλει ένα Δήμο νοικοκύρη.
Πάνω σ' αυτό το σκεπτικό έπρεπε να βαδίσουν και η πλειοψηφία και η μειοψηφία του Δήμου.
Δυστυχώς δεν έγινε έτσι, λυπάμαι ειλικρινά.





ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου