Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

«ΚΡΑΥΓΕΣ» ΟΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΟΙ «ΑΘΛΙΟΙ» (ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ)

Δεν είναι δυνατόν να μείνουν ασυγκίνητοι οι Δημοτικοί μας Άρχοντες, από την «κραυγή» αγωνίας των απλήρωτων υπαλλήλων του Δήμου, στα Προνοιακά Προγράμματα.
Παρ’ όλα αυτά όμως, από λάθη μάλλον επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων, στην πράξη, έδειξαν πως αδιαφόρησαν συναισθηματικά.
Δεν θα επικαλεστώ «σκοπιμότητες», γιατί θα υποχρεωθώ να χρησιμοποιήσω φράσεις σκληρές, όπως ταιριάζει σε τέτοιες περιπτώσεις.
Θα αρκεστώ, έτσι, στη λέξη ΛΑΘΗ.
Η περίπτωση έγκρισης από το Δημοτικό Συμβούλιο της σύναψης του δανείου των 3.000.000 ευρώ, ήταν και είναι επιβεβλημένη.
Θα χρεώσω, λοιπόν, λάθος στους επικεφαλής των παρατάξεων, επειδή δεν μίλησαν πριν από τη συνεδρίαση, για να ανταλλάξουν θέσεις, απόψεις και επιχειρήματα.
Είναι απολύτως βέβαιο πως θα είχαν συμφωνήσει και με τη σειρά τους θα ενημέρωναν και θα έπειθαν τους Συμβούλους των παρατάξεων τους.
Επειδή όμως το θέμα είναι από τα πλέον σοβαρότερα, δεν θα σχολιάσω ούτε θα αναζητήσω, για λογαριασμό τόσο των απλήρωτων εργαζόμενων, όσο και των Δημοτών όλων, ευθύνες.
Τους μεταφέρω και την «κραυγή» των σύγχρονων «ΑΘΛΙΩΝ», όσο και τον προβληματισμό της Κοινωνίας, καλώντας τους, να συμφωνήσουν για νέα συνεδρίαση του Δ.Σ., ώστε να ψηφιστεί, αν είναι δυνατόν ΟΜΟΦΩΝΑ (Δώρη επιτρέποντος) η έγκριση σύναψης του δανείου.
Οι τρόποι νόμιμης πληρωμής των εργαζομένων θα βρεθούν, είτε εκ των προτέρων, είτε και εκ των υστέρων.





ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου