Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς Βενζινάδικο σχεδόν 1 μήνα !!!









   Μέσα στις  επιχειρήσεις που είναι σημαντικές για ένα μέρος είναι και τα βενζινάδικα. Πόσο μάλλον για το χωριό μας που σχεδόν όλες οι τουριστικές “ δραστηριότητες”. (Κίνηση αυτοκινήτων/λεωφορείων, μηχανάκια, βάρκες, κότερα . . . κτλ) είναι “βασισμένες” στην βενζίνη και το πετρέλαιο.
   Στο χωριό μας σχεδόν 1 μήνα το βενζινάδικο είναι κλειστό. Πολλοί επισκέπτες ψάχνουν βενζινάδικο για να μπορέσουν να κινήσουν τα οχήματα τους και δεν βρίσκουν. Οι επαγγελματίες (ενοικιαζομένων βαρκών, μηχανών, αυτοκίνητων & κότερων . . . κτλ) αναγκάζονται να προμηθεύονται καύσιμα από πρατήρια της Πλαταριάς ή της Πέρδικας.
   Το μονό σίγουρο είναι ότι δεν έκλεισε λόγο της κρίσης. Κανείς δεν ξέρει. Ο κάθε ένας μπορεί να σκεφτεί ότι θέλει. Από την άλλη θα μπορούσε να πει κανείς: “Μαγαζί του είναι. Όποτε θέλει ανοίγει, όποτε θέλει κλείνει.”. Θα συμφωνήσω αλλά το χωριό έχει ακόμα τουρισμό. Δεν θέλει λεφτά τώρα που έχει κίνηση; Ας το έκλινε (διακοπές) πιο μετά. Από την στιγμή που βενζινάδικο είναι το μοναδικό στο χωριό θα πρέπει να ξέρει ότι το κλείσιμο θα επηρεάσει αρνητικά τα πάντα. Ας σεβαστεί, τουλάχιστον, αυτούς  που επέλεξαν το χωριό μας για τις διακοπές τους γιατί τους περιορίζει τις μετακινήσεις τους. Ας σεβαστεί τους επιχειρηματίες που προσπαθούν να ’’δουλέψουν’’ σε μια δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό.
Οι τελευταίες φήμες λένε ότι το βενζινάδικο θα ανοίξει  τις επόμενες μέρες!!!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






            
                       ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου