Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΚΛΗΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ !!!!!

Τόσο πειστικοί είναι απέναντι της Κοινωνίας, η οποία βιώνει μια σκληρή πραγματικότητα, ώστε στην πρόσκληση της Κυριακής για …αντίσταση στον «φασισμό» και προστασία της περιοχής από τον σύγχρονο «ΑΝΙΒΑ» την «ακροδεξιά», ανταποκρίθηκαν δυο - τρεις πεντάδες συνανθρώπων και αυτές λειψές. 

Μάλιστα κάποιοι εξ'αυτών, που δήθεν υποστηρίζουν και ανθίστανται στον φασισμό, «απαγόρεψαν» στα Τοπικά ΜΜΕ, να καλύψουν τη… «συγκέντρωση» με το αιτιολογικό ότι έδωσαν χώρο στους «ακροδεξιούς» να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να προβάλουν τις θέσεις και προτάσεις τους. Τόσο πειστικοί!!! 







Αλλά ας έρθουμε στην πραγματικότητα. 
Η Ελλάδα, με το μεγαλείο της ψυχής όλων των Ελλήνων, ήταν και συνεχίζει να είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Χώρα, σ’ Ανατολή και Δύση, που περιέθαλψε και περιθάλπτει κάθε ανθρώπινη μορφή, με ιδιαίτερη αδυναμία στους κυνηγημένους της γης.
Αυτό το συναίσθημα ο Έλληνας, το βιώνει από αρχαιοτάτων χρόνων, που θεοποίησε τη φιλοξενία.

Όμως για κάθε τι, υπάρχουν όρια και αντοχές. 
Δεν υπάρχει άνθρωπος, που θα υποστηρίξει πως μπορεί πια η Ελλάδα να συνεχίσει να δέχεται και να φιλοξενεί όλον αυτόν τον αριθμό των μεταναστών.

Και επειδή ακριβώς, αρνείται η Ελλάδα και ο Έλληνας να δεχθεί την ποιοτική υποβάθμιση αυτών των δύσμοιρων συνανθρώπων, αντιδρά
Αντιδρά στην αλόγιστη και ανέλεγκτη είσοδό τους στον Ελλαδικό Χώρο, αφού είναι αδύνατον πια να «χωρέσουν» στην Ελληνική Κοινωνία.
Αντιδρά και αγωνίζεται ώστε να τεθούν σε παγκόσμια έκταση οι κανόνες που θα έχουν εξασφαλίσει αυτήν την ποιότητα ζωής σ’ όλους αυτούς, κατατρεγμένους και μη.

Όσοι, λοιπόν, επιμένουν στο αντίθετο, όπως οι περίφημοι «αντιρατσιστές» της Θεσπρωτίας, στοχεύουν αποκλειστικά στο να βρουν θέματα και ευκαιρίες για να ενοχοποιούν την κοινωνία στην οποία ζουν (γιατί άραγε την προτιμούν, όταν έχουν και άλλες επιλογές;), στηριζόμενοι στον αναγκαστικό κολασμό αυτών των συνανθρώπων. 






ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! 
Ας πάψουν, λοιπόν, να παριστάνουν τους ευαίσθητους, γιατί έχουν προπολού ξεσκεπαστεί οι μεθοδεύσεις τους, οι επιδιώξεις τους, οι στόχοι και οι αδυναμίες τους.
Δεν πείθουν πια κανέναν.
Σε τέτοιο βαθμό, ώστε το μόνο που κέρδισαν είναι η γενική Κοινωνική απαξία.


Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 89,2



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου