Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Το ΔΝΤ αποδέσμευσε τη δεύτερη δόση του δανείου του προς την Ελλάδα


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ανακοίνωσε πως αποδέσμευσε τη δεύτερη δόση του δανείου του προς την Ελλάδα, ύψους 2,57 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 Η διάθεση του ποσού αυτού εγκρίθηκε από την ανώτατη αρχή λήψης αποφάσεων του ΔΝΤ, το συμβούλιο διοίκησής του, όπου εκπροσωπούνται 24 χώρες και ομάδες χωρών.
"Οι ελληνικές αρχές έδωσαν μια καλή εκκίνηση στο οικονομικό πρόγραμμά τους, και η αποφασιστικότητά τους να το θέσουν σε εφαρμογή αρχίζει να αποδίδει καρπούς", δήλωσε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ταμείου, Μουρίλο Πορτουγκάλ, σύμφωνα με ένα ανακοινωθέν.
Το ΔΝΤ είχε χορηγήσει το Μάιο στην Ελλάδα δάνειο περίπου 30 δισεκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια, κάτι που μπορεί να είναι το πιο σημαντικό που έχει χορηγήσει ποτέ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεισέφερε στο σχέδιο βοήθειας στη χώρα, υποσχόμενη 80 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η πρώτη δόση που εκταμιεύθηκε από το ΔΝΤ το Μάιο ανερχόταν στα 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. Αν η οικονομική σας κατάσταση δεν είναι βιώσιμη, τότε γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρέχουμε τα κεφάλαια για οποιοδήποτε σκοπό. Η εταιρεία μας δεν απαιτεί από εσάς να επιβεβαιώσετε το εισόδημα και την απασχόληση. Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε οφειλέτες με τη δυσμενή πιστωτική ιστορία. Δίνουμε έξω δάνειο από τους δικούς της πόρους, από 1,5 μήνα.

    Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
    Προσωπικά Δάνεια (Secure και ανασφάλιστων)
    Επιχειρηματικά Δάνεια (Secure και ανασφάλιστων)
    Αρχική Βελτίωση
    δάνεια Inventor
    Τα δάνεια αυτοκινήτων

    Παρακαλούμε να πάρετε πίσω σε μας αν ενδιαφέρονται μέσω: accessloanfirm2030@gmail.com

    Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.
    Με εκτίμηση, ο κ Larry Scott
    Στείλτε μας email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή