Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στην Ηγουμενίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)


Την Ηγουμενίτσα επισκέφθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, το μεσημέρι της Παρασκευής, 23 Σεπτεμβρίου 2016. 

Ο κ. Θεοδωράκης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννη Λώλο, καθώς και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, κ. Αλέξανδρο Πάσχο. 
 

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή της Ηγουμενίτσας, και ιδιαίτερα για το αίτημα του Δήμου να έχει κάποια κάποια ανταποδοτικά οφέλη από την λειτουργία του Λιμένα Ηγουμενίτσας, καθώς και θέματα που αφορούν το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συνομίλησε για αρκετή ώρα και με τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν όλα τα τρέχοντα πολιτικά και οικονομικά θέματα της χώρας μας – ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η εκτίμησή του ότι οι εκλογές θα γίνουν τουλάχιστον μετά από 2 χρόνια. 

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωράκης επισκέφθηκε την Κεστρίνη, όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού για αρκετή ώρα. 

Εδώ να τονίσουμε ότι είναι η 4η φορά τα τελευταία δύο χρόνια που ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέπτεται την Θεσπρωτία ως πολιτικός αρχηγός, παρ΄ όλο που δεν έλκει την καταγωγή του από τα μέρη μας – είναι σπάνιο ένας πολιτικός και μάλιστα επικεφαλής κόμματος να δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον για την περιοχή μας. 
 


Γνωρίζουμε ότι διατηρούσε πάντα φιλικές σχέσεις με την αείμνηστη Κατερίνα Γκίκα και την οικογένειά της, όμως ίσως παίζει και έναν ιδιαίτερο λόγο η στενή συνεργασία και σχέση που έχει με το στέλεχος του Ποταμιού και συντοπίτη μας, κ. Ζγούρη Φώτιο. 

Δείτε το βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου