Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ολοκλήρωση ενημερωτικής εκδήλωσης για τα κόκκινα δάνεια από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στοχεύοντας στην πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του, αλλά και του Θεσπρωτικού κοινού για πληροφόρηση σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε με την ημερίδα για το Ασφαλιστικό ζήτημα και ομιλητή τον κο Γ. Ρωμανιά, υλοποίησε ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Κόκκινα δάνεια. Από τον Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών στα ξένα funds. Πρακτική αντιμετώπιση της υπερχρέωσης και στρατηγική δανειοληπτών», την Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 και ώρα 07:00 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Ισόγειο, Κυρά Βασιλικής 13 – Ηγουμενίτσα). 

Προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο κος Δημήτριος Αναστασόπουλος, Δικηγόρος, LL.M., ειδικός σε θέματα υπερχρέωσης και Τραπεζικού δικαίου. 

 
Παρότι η συμμετοχή του κοινού ήταν δυσανάλογη του μεγέθους του προβλήματος που διαπραγματεύονταν, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας δηλώνει την πρόθεσή της για την συνέχιση υλοποίησης ενημερωτικών εκδηλώσεων που μπορούν να προσφέρουν την πληροφόρηση που η επιχείρηση και ο ιδιώτης χρειάζονται. 

Ευχαριστούμε το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσπρωτίας που στήριξε την εκδήλωση και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο Δημήτρη Αναστασόπουλο που ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας, αφιλοκερδώς διέθεσε τον πολύτιμο χρόνο του ερχόμενος στον ακριτικό μας νομό για να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους. 

Η ανωτέρω δράση προσφέρθηκε ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις μας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας. 

Εκ της Διοικήσεως 
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου