Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση για συμμετοχή στην 81η ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ανταποκρινόμενο σε πρόσκληση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) αποφάσισε την συμμετοχή του με περίπτερο στην 81η ΔΕΘ στις 10-18 Σεπτεμβρίου 2016 στην Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου θα προβληθεί η Θεσπρωτία ως τουριστικός προορισμός, θα προβληθούν οι υπόλοιποι παραγωγικοί κλάδοι του νομού και θα διανεμηθεί το προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας που το επιθυμούν.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της ΚΕΕΕ με την ΔΕΘ ΑΕ, ενημερώνει ότι όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην 81η ΔΕΘ, θα είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης περιπτέρου και εξοπλισμού ως ακολούθως: 30€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ ο χώρος και 17€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ ο εξοπλισμός του περιπτέρου.

Καλούμε τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 81η ΔΕΘ με δικό τους περίπτερο, να εκδηλώσουν έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας (στα: mitroa2@e-thesprotias.gr και Fax 2665029489) και δηλώνοντας παράλληλα και τα τ.μ. που θα χρειασθούν ώστε να ενημερώσουμε έγκαιρα την ΚΕΕΕ για την κράτηση του χώρου.

Οι ανωτέρω δράσεις παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις μας (εκτός των ατομικών επιχειρηματικών συμμετοχών με δικά τους περίπτερα) στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας.


Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου