Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Πρόσληψη 7 εποχικών υπαλλήλων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας έχει ζητήσει το Υπουργείο Πολιτισμού-Απάντηση σε Ερώτηση του Β. Γιόγιακα


Την πρόσληψη 7 εποχικών υπαλλήλων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας έχει ζητήσει το Υπουργείο Πολιτισμού από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως αναφέρεται σε απάντηση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού σε Ερώτηση του Β. Γιόγιακα με θέμα την έγκριση πιστώσεων και την πρόσληψη εποχικού προσωπικού στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας. 

Στην απάντηση αναφέρεται ότι η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει αιτηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης την έγκριση πρόσληψης το 2016 και για 4 μήνες 896 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε διάφορες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού. Σημειώνεται ότι μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας στην οποία προβλέπεται να διατεθούν 7 άτομα: 4 θέσεις ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, 1 θέση ΔΕ Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων, 1 θέση ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας και 1 θέση ΥΕ Εργατών. 

Σχετικά με την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 150.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων που έχει ζητήσει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας για το 2016, αναφέρεται ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει υποβάλει για έγκριση στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του τρέχοντος έτους και αφού εγκριθεί θα εξεταστούν από την αρχή όλα τα αιτήματα, επομένως και αυτό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας. 
 
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου